Reptes de Futur en la Gestió del Treball a les Empreses

Recentment, vam tenir el plaer d'acollir una ponència sobre els "Reptes de Futur en la Gestió del Treball a les Empreses". Aquest esdeveniment, presentat per l'expert internacional Oriol Homs Ferret, va abordar els canvis significatius que estem vivint en l'organització del treball a causa de la transició cap a una economia digital.

Oriol Homs Ferret va destacar la simultaneïtat de diversos factors, com el canvi tecnològic, el canvi climàtic, la crisi demogràfica, la globalització i els problemes geo-estratègics, que multiplicen els reptes que cal afrontar per construir la nova societat del coneixement.

Durant la ponència, es va posar de manifest la importància de tenir treballadors qualificats, polivalents i especialitzats, amb competències "toves" que s'adaptin als nous models de qualificació. La gestió d'aquests nous models de qualificació és un desafiament crucial per a les empreses, ja que implica atraure talent i mantenir actives les competències professionals de la plantilla al llarg del temps. L'entrenament d'aquestes competències esdevé una funció clau per a la seva evolució.

La ponència va ser una oportunitat única per explorar les noves cultures del treball i les cultures de gestió de la qualificació. Oriol Homs Ferret, amb la seva àmplia experiència en polítiques locals, formació professional i mercat laboral, va oferir una visió inspiradora i perspicaç sobre el futur del treball i les seves implicacions en el desenvolupament local i les polítiques socials.

Aquest esdeveniment va ser una fita important per al nostre campus, ja que ens va permetre connectar amb professionals del sector, compartir coneixements i reflexionar sobre les estratègies necessàries per afrontar els reptes actuals i construir un futur exitós en l'economia digital.

Desitgem expressar el nostre agraïment a Oriol Homs Ferret per la seva participació i a tots els assistents per la seva presència i interès en aquest tema d'actualitat.

Manteniu-vos connectats a través de la nostra newsletter i les xarxes socials per a més actualitzacions i esdeveniments que ens permetran seguir explorant el futur del treball i les oportunitats que ens brinda l'economia digital.

💚 Una vegada més, des del Campus Garrotxa volem expressar el nostre agraïment per la vostra assistència i participació en la ponència. Esperem haver proporcionat informació valuosa i inspiració per afrontar els reptes en la vostra empresa.

Comparteix coneixement

Subscriu-te a la newsletter

Rep els nostres butlletins amb notícies i activitats.
Em vull subscriure!