TALLER - COM PARLAR BÉ EN PÚBLIC?

El dijous 11 de maig vam realitzar un taller per aprendre a parlar bé en públic al  #CampusGarrotxa amb Anna Aumatell. Actriu, formadora i creadora de contingut humorístic.

Quins problemes ens trobem quan ens expressem davant les persones, bé sigui davant una o davant de mil? Com podem millorar i gestionar les emocions negatives que ens fan parlar ràpid, de forma incòmode o fins i tot que no ens deixen mostrar les nostres habilitats?

Aquest va ser un taller enfocat principalment a conèixer què ens passa quan ens exposem davant altres persones i quines eines bàsiques podem utilitzar per millorar la nostra capacitat expressiva, aprendre a confiar amb el nostre potencial i conèixer trucs senzills que ens ajudaràn a comunicar-nos millor i amb més seguretat.

Va ser una sessió molt dinàmica i participativa, i esperem que això us ajudi a millorar la capacitat per parlar en públic dels assistents.

💚 Des del Campus Garrotxa volem agrair la presència de tots els assistents i de les organitzacions i entitats que han fet possible aquest acte.

Comparteix coneixement

Subscriu-te a la newsletter

Rep els nostres butlletins amb notícies i activitats.
Em vull subscriure!