Reptes en el finançament de l'empresa familiar

El finançament empresarial és un tema crucial per a l'èxit i la sostenibilitat de les empreses familiars. Enfrontant-se a un escenari macroeconòmic complex i en constant evolució, les empreses es troben davant de diversos reptes financers que requereixen estratègies i alternatives adequades. Recentment, Campus Garrotxa i KPMG van organitzar una ponència titulada "Reptes en el finançament de l'empresa familiar" per abordar aquests temes clau. En aquest article, repassarem algunes de les reflexions destacades d'aquest esdeveniment inspirador.

  1. Entenent l'escenari actual: L'increment dels tipus d'interès a nivell global, l'augment de les matèries primes, els preus de l'energia i altres factors han generat un escenari macroeconòmic complex. Aquesta situació planteja reptes importants per a les empreses familiars a l'hora de captar finançament per a projectes d'inversió, cobrir necessitats de capital circulant o renegociar el deute.
  2. Estratègies de finançament adaptades: Durant la ponència, es van presentar diverses estratègies de finançament que poden ajudar les empreses familiars a navegar per aquests reptes. Des de l'exploració de alternatives de finançament més enllà del mercat tradicional fins a la gestió eficient del patrimoni i la renegociació del deute, es va destacar la importància d'adaptar-se a les condicions del mercat i buscar solucions innovadores.
  3. L'expert en finançament de confiança: La ponència va comptar amb la participació de Jordi Castiñeira, soci responsable de Funding & Turnaround Advisory de KPMG a Catalunya. Amb la seva àmplia experiència en anàlisi de negoci, solucions de reestructuració de deute i obtenció de fons, Castiñeira va oferir una visió experta i consells pràctics per ajudar les empreses familiars a enfrontar els reptes financers actuals.
  4. Importància del networking empresarial: Més enllà de les idees i estratègies compartides durant la ponència, l'esdeveniment va ser una oportunitat per connectar amb altres empresaris familiars i establir relacions de networking. Els participants van poder intercanviar experiències, compartir coneixements i ampliar la seva xarxa professional, creant oportunitats per a col·laboracions futures.

La ponència "Reptes en el finançament de l'empresa familiar" organitzada per Campus Garrotxa i KPMG va ser una oportunitat única per a les empreses familiars per obtenir coneixements clau i estratègies adaptades perafrontar els desafiaments financers actuals. Amb la participació de Jordi Castiñeira, un expert en finançament i assessorament a empreses familiars, els assistents van poder obtenir una visió aprofundida i consells pràctics per afrontar els reptes financers.

A més, l'esdeveniment va proporcionar una connexió per al networking i l'establiment de contactes amb altres empresaris. Aquesta interacció va permetre compartir experiències, aprendre de les millors pràctiques i establir relacions professionals valuosas.

No dubteu en contactar-nos per a qualsevol consulta o aclariment que pugueu tenir. Estem compromesos a oferir-vos el suport necessari per al vostre èxit financer.

Podeu recuperar la ponència a través del següent enllaç.

💚 Una vegada més, des del Campus Garrotxa volem expressar el nostre agraïment per la vostra assistència i participació en la ponència. Esperem haver proporcionat informació valuosa i inspiració per afrontar els reptes financers amb confiança i èxit.

Comparteix coneixement

Subscriu-te a la newsletter

Rep els nostres butlletins amb notícies i activitats.
Em vull subscriure!