Tertúlia amb Dones Emprenedores de la Garrotxa

En motiu del Dia Internacional de la Dona Emprenedora (19 de novembre), el Campus Garrotxa i el servei d'emprenedoria de DinàmiG van organitzar una trobada amb dones emprenedores per celebrar i posar en valor el talent femení.

Una tertúlia dinamitzada per la periodista Neus Asín, subdirectora de Ràdio Olot, en la que vam comptar amb la participació de quatre dones emprenedores, de sectors molt diferents:

  • Sara Arbós, CEO de Bellapart, empresa especialitzada en disseny constructiu i enginyeria, fabricació i construcció de solucions arquitectòniques innovadores i complexes.
  • Isabel Castanyer, de Mas La Coromina i membre de l'Associació de Dones del Món Rural.
  • Sandra Masoliver, CEO de Grup Masoliver, grup de referència en importació, distribució i fabricació dins el sector del Gran Consum.
  • Laura Serrano, artesana i impulsora del projecte Ninssa i guanyadora del 1r Premi 100% Emprenedor 2021.

Una sessió on vam posar en valor el potencial del talent femení i vam visibilitzar l’emprenedoria femenina mentre compartiem vivències i experiències i parlàvem d’empoderament, treball, esforç, constància, conciliació, lideratge i de la importància de tenir referents femenins i crear comunitat.

Comparteix coneixement

Subscriu-te a la newsletter

Rep els nostres butlletins amb notícies i activitats.
Em vull subscriure!