II Fòrum #CampusGarrotxa sobre Indústria 4.0. Reptes i aplicacions

El dimarts 13 de desembre vam celebrar el II Fòrum #CampusGarrotxa dedicat a la Indústria 4.0. Reptes i aplicacions. Més de 80 persones, entre els quals es trobaven representants de les empreses de la Garrotxa, Administració i centres educatius van poder gaudir d'una sessió on vam abordar el concepte Indústria 4.0 o Industria intel·ligent, un sector amb molt potencial i que suposa grans reptes i oportunitats per a les organitzacions.

Per fer-ho vam comptar amb l’expertesa de tres professionals de diferents àmbits:

🔹Pere Ridao, Director de l'Institut de Recerca en Visió per Computador i Robòtica (VICOROB), director del Centre d'Investigació de Robòtica Subaquàtica (CIRS) de la Universitat de Girona (UdG) i cofundador d'Iqua Robotics SL.

🔹Sandra Pérez, Responsable de l’equip d’Indústria 4.0 d’Acció, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya.

🔹Jordi Antiga, director de l’Institut la Garrotxa i representant de l’àmbit acadèmic i de la Formació Professional a la comarca.

💚Des del Campus Garrotxa volem agrair la presència de tots els assistents i de les organitzacions i entitats que han fet possible aquest acte.

📽️Podeu recuperar la sessió sencera al nostre canal de Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=vfCO894cvso

Comparteix coneixement

Subscriu-te a la newsletter

Rep els nostres butlletins amb notícies i activitats.
Em vull subscriure!