Fòrum I #CampusGarrotxa: Reptes actuals i futurs de la logística internacional

L'evolució de la tecnologia, la sostenibilitat, la situació geopolítica, el canvi de les necessitats provoca que el sector del transport i la logística es vegi constantment afectat per diversos factors difícilment controlables i altament canviants. 

La transformació del món digital i les noves tendències suposa un repte, però també una oportunitat per a totes les organitzacions. Garantir l'èxit del futur del sector de la logística, passa per la innovació en tres pilars principalment: la transformació digital dels processos, la transformació de la força de treball i la bona gestió del talent i, en tercer lloc, la sostenibilitat.

Des del Campus Garrotxa hem organitzat  el Fòrum: reptes actuals i futurs de la logística internacional. Un espai de trobada pensat per connectar empresa, sector del transport i la logística i món acadèmic i, així conèixer, com es viu des de les empreses la logística internacional i identificar, conjuntament, àrees de recerca i innovació en forma de reptes.

La sessió va comptar amb la participació i experiència d’Enric Sainz, Direcció Logística i Compres - TAVIL IND SAU; Joan Compte, Division manager de Tresserras Air & Sea; Jordi Mampel, Direcció Supply Chain Operations - Zoetis Inc; Pau Font de Rubinat,  Supply Chain Manager - Noel Alimentaria SAU; Raül Soler, Supply Chain Director- HIPRA; i Rudi de Castro, Catedràtic universitari d'Organització d'Empreses a la Universitat de Girona

Comparteix coneixement

Subscriu-te a la newsletter

Rep els nostres butlletins amb notícies i activitats.
Em vull subscriure!