La sostenibilitat, un repte i una oportunitat per l’empresa

Details
Date:

Desembre 11

Time:

06:00 pm - 07:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.com/e/la-sostenibilitat-un-repte-i-una-oportunitat-per-lempresa-tickets-83303983457
Organizer

Campus Garrotxa

Website: https://www.eventbrite.com/o/campus-garrotxa-27313838797
Laia Puig (Responsable Projectes Sostenibilitat Corporativa) - Lavola-Anthesis

Tenir una actitud responsable de cara a maximitzar l’impacte positiu i minimitzar l’impacte negatiu de la seva activitat empresarial, ja forma part de l’ADN de moltes companyies. Coneix a fons què implica, a nivell empresarial, avançar cap a un món més sostenible.

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, Laia Puig és experta en sostenibilitat a les organitzacions, amb 12 anys de trajectòria en la implantació d’estratègies de sostenibilitat i elaboració de memòries de sostenibilitat per a empreses de diferents dimensions i sectors d’activitat: PortAventura World, Damm, La Farga, Girbau, Consorci Hospitalari de Vic, Noel Alimentaria, Crèdit Andorrà, Forces Elèctriques d’Andorra, Mango, entre d’altres.

Va participar a la primera edició del programa RSE Pime per a la implantació d’estratègies de sostenibilitat a les pimes de Catalunya i al programa AraCoop per a l’elaboració de memòries de sostenibilitat de cooperatives catalanes.

©Campus Garrotxa | Política de privacitat | Avís legal

envelope-oclock-omap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram