La creativitat com a força transformadora

Details
Date:

Desembre 19

Time:

06:00 pm - 07:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.com/e/la-creativitat-com-a-forca-transformadora-tickets-83325925085
Organizer

Campus Garrotxa

Website: https://www.eventbrite.com/o/campus-garrotxa-27313838797
Tomás Ferrándiz (Director Creatiu Executiu) - Tiempo BBDO

La creativitat és l'eina més poderosa que existeix i l'única capacitat humana que cap tecnologia serà capaç d'emular i automatitzar. Per a Tomás Ferrándiz, Director Creatiu Executiu de Tiempo BBDO, és també una manera de veure la vida i afrontar la seva professió. Ferrándiz ens parlarà de la capacitat que tenim tots com a éssers creatius, de fer avançar societats, provocar canvis culturals però sobretot, ens explicarà com la creativitat és capaç de transformar marques elevant el seu propòsit i fent créixer el negoci de les companyies, en un context i uns mercats cada vegada més complicats, saturats i canviants.

Tiempo BBDO és una agència de publicitat de perfil multidisciplinar. Una agència que empodera i creu en les persones i en el seu potencial creatiu, com a factor indispensable per ajuar a transformar marques i connectar amb la societat. Actualment, treballa amb marques com Pepsico, Nestlé, ColaCao, Lidl, Simon o Noel, a través de la creativitat com a eix vertebrador de les seves estratègies publicitàries i de negoci.

©Campus Garrotxa | Política de privacitat | Avís legal

envelope-oclock-omap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram