Experiències i recomanacions per iniciatives de gestió del talent

Parlem de talent amb Anna N. Schlegel

Què és el talent? Com s'identifica i es capta? Com es gestiona el talent individual en benefici del col·lectiu? En una conversa amb Anna N. Schlegel ens explicarà què és per a ella el talent, com captar-lo, desenvolupar-lo i gestionar-lo per aconseguir equips eficaços i innovadors en àmbits econòmics, empresarials i tecnològics.

Anna N Schlegel és vicepresidenta de l'organització Global Portfolio-to-Market a NetApp. Dirigeix diversos equips, entre els quals s'inclouen els de globalització empresarial, enginyeria informàtica i solucions de cartera de productes. Ha treballat al sector tecnològic a Silicon Valley durant més de 20 anys i ha liderat equips a Cisco, VMWare, Xerox i Verisign. També és Global Executive Sponsor de l'organització Women in Technology, on té com a objectiu fomentar el desenvolupament de dones líders en el sector tecnològic. Recentment ha aparegut a la portada de la revista Analytics Insight com una de les deu dones més influents del sector tecnològic.

©Campus Garrotxa | Política de privacitat | Avís legal

envelope-oclock-omap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram