Cuina creativa en tupper (taller)

Details
Date:

Desembre 9

Time:

06:00 pm - 07:30 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.com/e/cuina-creativa-en-tupper-taller-tickets-83328338303
Organizer

Campus Garrotxa

Website: https://www.eventbrite.com/o/campus-garrotxa-27313838797
Aleix i Albert Planagumà - Carnisseria Planagumà

Si ets dels que sovint dines a la feina amb carmanyola, no et pots perdre aquest taller! Els germans Planagumà et demostraran que la creativitat, la varietat i la cuina de qualitat, no estan renyides amb la senzillesa i rapidesa que calen per preparar els àpats del dia a dia.

La Carnisseria Planagumà, amb l'Aleix i l'Albert al capdavant és una carnisseria familiar d’Olot fundada l’any 1979. Seguint les pautes marcades ha anat evolucionant cap a un nou model de carnisseria, on la nostra prioritat és el producte i l’origen d’aquest. Actualment treballa per aconseguir un producte diferenciat, estudiant i provant noves textures, nous sabors i formes de cocció.

A més, està dissenyant una nova manera d’arribar al consumidor final, ja sigui realitzant cursos de cuina, tastos de carns, jornades gastronòmiques o el nou servei de cuinar a casa del client.

©Campus Garrotxa | Política de privacitat | Avís legal

envelope-oclock-omap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram