El Campus Garrotxa participa al Garrotxa Emprèn'22🚀

En el marc de la 8ª edició del Garrotxa Emprèn,  esdeveniment que fomenta l’esperit emprenedor i recolza i dona conèixer els projectes empresarials de la comarca, el Campus Garrotxa vam acollir la ponència “De la idea a la innovació. La importància del perquè”, a càrrec d’en Lluis Olivet, CEO d’OTC Engineering.

En Lluis Olivet és soci i fundador de OTC Engineering, una empresa tecnològica amb una visió globalitzada fundada a la Garrotxa fa més de 10 anys, i que exporta solucions tecnològiques a nivell mundial. En Lluis és un apassionat de la tecnologia i la innovació, amb una trajectòria de més de 16 anys participant en el desenvolupament de solucions tecnològiques adoptades per empreses punteres a nivell global com Nissan, Mitsubishi, KTM o recentment HERO (el 2n fabricant de motos més gran del món).

Durant la sessió, en Lluis ens va donar les claus per convertir una idea en un producte monetitzable i la importància de cadascuna de les etapes de desenvolupament: l’anàlisi de causa-arrel durant la fase de desenvolupament del producte, la metodologia dels 5 perquès i el valor d’escoltar el mercat per seguir creixent i millorant el nostre producte.

Durant la setmana de l'emprenedoria, el Campus Garrotxa també va participar com a jurat del Dream Big Olot. Més de 140 alumnes dels centres educatius de la ciutat van participar en aquest taller d'innovació disruptiva a càrrec del creativity coach, Xavier Verdaguer.

Durant la sessió es van plantejar reptes reals als estudiants i aquests, organitzats en grups, els van haver de resoldre seguint una metodologia creativa. en qual es va fomentar l'esperit emprenedor i el treball en equip. Aquesta dinàmica va fomentar l'esperit emprenedor i el treball en equip, entre els joves.

Comparteix coneixement

Subscriu-te a la newsletter

Rep els nostres butlletins amb notícies i activitats.
Em vull subscriure!